3 handige reissteps waar je nog nooit van had gehoord

Zie jij steps nog altijd als iets waar kinderen mee spelen voordat ze leren hoe je een fiets moet gebruiken? Dan is het hoog tijd om te ontdekken dat de step volwassen is geworden. Met name elektrische steps zie je steeds vaker rijden in grote steden. Het is een handzame, compacte en vooral ook leuke manier om je van a naar b te verplaatsen.

Een manier die bovendien gemakkelijk mee te nemen is in de trein, waardoor het voor veel forenzen het ideale vervoermiddel is. Ontdek 3 manieren waarop een step jouw reis effici├źnter, leuker en completer kan maken.

1. Voor de relaxte forens

Echt steppen kun je het natuurlijk niet meer noemen, maar een elektrische step met zadel is voor veel mensen de ideale manier om zich te verplaatsen. Deze steps zijn vaak een stuk lichter en compacter dan een scooter, maar je legt er comfortabel wat grotere afstanden op af. Perfect wanneer je te ver van je werk woont om elke dag te gaan fietsen, maar je ook geen zin hebt om opgesloten te zitten in de auto.

2. Voor de forens die veel mee te nemen heeft

Er zijn tegenwoordig ook koffers te krijgen met een ingebouwde step. Ideaal wanneer je altijd veel papierwerk mee hebt te slepen naar je werk. Stop het in de koffer, klap de step uit en je rolt zo van het station naar je kantoor. Uiteraard worden deze koffersteps ook graag gebruikt op luchthavens. Want hoe fijn is het wanneer je handbagage verandert in iets wat jou helpt om op tijd bij je gate te zijn?

3. Voor de forens die ook een workout wil

Tot slot is er ook de ideale cross-over tussen elektrische en gewone step. Dit type step werkt, net als een elektrische fiets, met trapondersteuning. Wanneer jij stept, geeft de elektromotor ondersteuning. Maar step jij niet? Dan valt de step – en jij dus ook – stil. Ideaal wanneer je jouw forens wilt combineren met wat lichaamsbeweging, maar ook niet nat van het zweet op je plek van bestemming wilt aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *