De voordelen van een monitorstandaard

De manier waarop je jouw werkstation instelt, heeft invloed op jouw werkprestaties en zelfs op jouw werkplezier. Het vinden van de juiste opstelling voor jouw bureau kan de productiviteit stroomlijnen, het zelfvertrouwen vergroten en je helpen om gelukkiger te voelen op het werk. Aan de andere kant kan een onbevredigende installatie frustratie veroorzaken, het moeilijk maken om dingen voor elkaar te krijgen en zelfs gevolgen voor de gezondheid hebben als de ergonomie erg genoeg is. Veel werknemers hebben chronische rugpijn gekregen als gevolg van een slecht ontworpen bureau-opstelling. Monitorstandaarden is hiervoor de juiste oplossing.

Werkefficiëntie

Als je nog steeds alleen een laptop gebruikt om jouw werk te doen, verspil je je waarschijnlijk elke dag veel tijd. Het kan frustrerend zijn om heen en weer te schakelen tussen meerdere verschillende vensters terwijl je probeert een eenvoudige taak uit te voeren. Met een monitorbeugel spreidt je jouw ramen over twee schermen. Het hebben van twee monitorbeugels is nog beter – met drie schermen kun je je vensters en bestanden zo rangschikken dat ze gemakkelijk kunnen worden gevonden, bekeken en bewerkt. Je zult versteld staan ​​hoe het toevoegen van een monitorbeugel aan jouw bureau jouw werkefficiëntie vergroot.

Verminderde nekpijn

We hebben allemaal het gevoel ervaren uren achter ons bureau door te brengen, opgeslorpt door een project, alleen om een ​​pijnlijke kramp in onze nek te krijgen. Dit ongemak kan worden verholpen door een monitorsteun. Met een standaard immobiele monitorstandaard zit jouw monitor vast op een bepaalde positie – en vaak is dit de verkeerde positie voor je. Een monitor die te hoog of te laag is geplaatst, zorgt ervoor dat jouw nek in ongemakkelijke hoeken plaatst om deze te bekijken.

Met een monitorsteun kun je de hoogte, hoek en diepte van jouw monitor aanpassen aan de meest ergonomische positie voor jouw lichaam. Om in de juiste ergonomische positie te zijn, moet je recht naar jouw monitor kunnen kijken zonder omhoog of omlaag te kijken, en moet jouw nek ontspannen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *