Deurluifels zijn weer helemaal terug van weggeweest

Deurluifels

Je ziet ze ongetwijfeld wel eens, maar dit is misschien het moment om er zelf ook eentje aan te schaffen: de deurluifels. Deurluifels zijn weer helemaal terug van weggeweest omdat ze natuurlijk veel voordelen hebben. 

Deurluifels

Wat is een luifel precies?

Een deurluifel is een luifel die je boven je deur plaatst. Zo ver was je vast zelf ook al wel gekomen. Je kunt het zien als een soort afdak voor boven een deur. Nu vraag je je wellicht af: waarom zou iemand dat willen? Dat kan een aantal redenen hebben.

Bij slecht weer

Je bent onderweg naar huis op de fiets en het begint te regenen. Je merkt al dat het zo helemaal los gaat barsten, dus je trapt snel door. Als je eindelijk thuis bent, kun je je sleutels niet vinden. Terwijl je niet op het nippertje droog thuis bent gekomen, regen je alsnog helemaal nat omdat je voor de deur tien minuten naar de sleutels moet graven. Daar heb je natuurlijk geen zin in. Als je nu een luifel had gehad, dan had je lekker droog kunnen staan terwijl je zocht naar je sleutels. En dat is niet alles. Als het regent maar je wil graag even een sigaretje roken, dan is die luifel ineens ook heel handig.

Verschillende soorten

Omdat er inmiddels zo ontzettend veel verschillende soorten luifels bestaan, zit er altijd wel eentje tussen die past bij jouw smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een versie van glas, een ronde of platte, of een versie met een lampje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *