Een cadeau kopen

Mijn vader was pas weer jarig. Natuurlijk is dit een leuke dag waarop mijn vader in het zonnetje staat en de hele familie langs komt. Maar in de dagen voor zijn verjaardag heb ik het altijd lastig. Lastig omdat ik het moeilijk vindt een cadeau voor hem te kopen. Mijn vader vraagt nooit veel en wat hij wel wilt hebben koopt hij gewoon zelf! Dit jaar is het mij gelukkig gelukt een mooi cadeau te vinden voor zijn verjaardag. Ik vertel hier graag wat meer over.

Een voetbalreis als cadeau

Mijn vader en ik zijn beide voetbal liefhebbers. Ik heb mijn vader daarom met behulp van de hele familie een voetbalreis naar Liverpool cadeau gedaan. We zijn in Liverpool naar de stadsderby tegen Everton geweest. Naast de wedstrijd hebben we een stadion tour gedaan en hebben we samen de hele stad ontdekt. Dit cadeau neemt niemand ons ooit meer af, het was geweldig!

Geef genieten cadeau

Hoe verzin je nu zo’n top cadeau? Wat geef je iemand die alles al heeft? Geef genieten cadeau! Vaak zijn de leukste cadeaus uitjes waar je een blijvende herinnering aan overhoudt. Spullen gaan vaak wennen, gaan kapot of raken verloren maar een herinnering is voor altijd. Maar hoe bedenk je nu zo’n leuk uitje voor iemand waar je veel om geeft. Zoals je net al aangeeft geef je veel om die gene. Je kent deze persoon dan waarschijnlijk ook door en door. Wat voor persoon is diegene? Houdt hij of zij van iets actiefs of gaat degene voor wie jij een uitje aan het verzinnen graag ergens naar toe? Actieve uitjes zijn bijvoorbeeld een slip cursus, een helikopter vlucht of een whipe-out parcours. Is diegene minder van het doen maar wilt diegene wel iets beleven? Denk dan aan een etentje in een vreemde stad, een pretpark of verras iemand met een bezoek aan de biosscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *