Flowbots binnen de branche van fashion en lifestyle, een toegevoegde waarde?

Een flowbot, is zoals bij vele bekend, een chatbot die je op de juiste pagina brengt binnen de website of webshop. Dit zou dus ook zeker toepasselijk kunnen zijn binnen de branche van fashion en lifestyle. De flowbot zou hier goed kunnen helpen bij de klantreis op de website. De flowbot zorgt er hiervoor dat de klant gemakkelijk op de site wordt genavigeerd, waardoor de klant een beter gevoel kan krijgen bij jouw fashionbedrijf. 

Hoe kan een flowbot de webshop van uw fashionbedrijf beter maken? 

Er zijn natuurlijk erg veel verschillende soorten kleding. Denk aan T-shirts, truien, broeken en ga zo maar door. Klanten zijn vaak opzoek naar bepaalde soorten kleding. De flowbot kan hierin de klant goed op weg helpen. Hetzelfde geld voor verschillende kledingstijlen, zoals 90’s, retro, skinny en ga zomaar door. Door een flowbot zullen de bezoekers van jouw website makkelijker op de juiste pagina terechtkomen. Hierdoor zullen ze uiteindelijk sneller de outfit kopen die ze nodig hebben. Hetzelfde geldt uiteraard voor verschillende kledingstukken, bijvoorbeeld accessoires. Ook hierin kan gefilterd worden op riemen, mutsen etc. De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht

Waarom juist een flowbot? 

De flowbot is een gemakkelijke wijze van contact, zonder dat deze wordt beheerd. Dit is een chatbot, die middels een keuzemenu de klant wegwijst op de website. Dit doet de chatbot niet, deze geeft namelijk standaard antwoorden. De flowbot kan door een bedrijf zelf makkelijk en eenvoudig worden samengesteld, in samenwerking met een specialistisch bedrijf. De flowbot zal binnen de fashionbranche zorgen voor service, tijdsbesparing en sales. Deze kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *