Geef je keuken identiteit met een Smeg koelkast

Wil je graag een niet alledaagse koelkast, met een karakteristiek uiterlijk, die opvalt in je keuken en je keuken een extra identiteit geeft? Kies dan voor een model van het Italiaanse merk Smeg. Dit merk heeft veel verschillende aantrekkelijke koelkasten in mooie kleuren en met een opvallend design. De ijskasten zijn beschikbaar in diverse formaten, van mini, tot normaal tot XL. Je kunt kiezen uit modellen met één deur, met twee deuren of koel-vries combinaties.

Verschillende modellen

De Smeg koelkast met één deur heeft een vriesvak aan de binnenkant dat wordt afgesloten met een klep. Het vriesvak bevindt zich aan de bovenkant van de koelkast en heeft een maximale inhoud van 26 liter. Het koelgedeelte is 244 liter groot. Bij het Smeg model met twee deuren wordt de vriezer apart van het koelgedeelte met een deur afgesloten. De vriezer bevindt zich boven het koeldeel en heeft een volume van 72 liter. Het koeldeel is daarentegen iets kleiner en heeft een inhoud van 222 liter. Bij de koel-vries combinaties van Smeg bevindt de vriezer zich onder het koelgedeelte en heeft drie laden om producten te bewaren. Van dit model is ook een maxi-uitvoering beschikbaar.

Een Smeg-koelkast voor iedereen

Als je een Smeg-koelkast gaat aanschaffen zul je je moeten afvragen hoe groot deze moet zijn. Vaak wordt gerekend dat je zo’n 50 liter inhoud per persoon minimaal nodig hebt. Als je single bent, kun je daarom prima kiezen voor een model met één deur. De grotere modellen met twee deuren zijn geschikt voor kleine families of singles en stellen die veel boodschappen doen. Voor grotere families is de koel-vriescombinatie de beste oplossing om de weekboodschappen in kwijt te kunnen. Binnenkort een Smeg koelkast kopen? Houd dan de beste aanbiedingen in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *