IJdeltuiten

We kunnen het nog zo ontkennen, maar eigenlijk zijn we allemaal ijdeltuiten. Liefst kijken we de hele dag in de spiegel, om te kijken of ons haar wel goed zit, onze outfit wel matcht, er niet etensresten tussen onze tanden zitten, ga zo maar door. Je raakt eigenlijk nooit uitgekeken op jezelf.

winkelgemak

Het fijne is dat je tegenwoordig een spiegel online kan kopen. Als je namelijk naar een fysieke winkel moet, zoals de Blokker of de Xenos, moet je eerst helemaal het doolhof dat een winkel heet doorkruisen op zoek naar het juiste product: een spiegel. Vaak staan die niet op de meest logische plaatsen, dus je zoekt je rot. Dan kan je het vragen aan iemand van het personeel, maar ook die weten het vaak niet. Zij zijn namelijk ook niet opgeleid, zij zijn gewoon jong en hebben geld nodig. Ze hebben dus niet echt hart voor de zaak en zijn bovendien vaak erg druk met andere bezigheden, zoals werken aan de kassa of in het magazijn.

filteren

Het is dus ideaal om je spiegel online te kopen. Dan type je gewoon ‘spiegel’ in bij de zoekterm van spiegel online, of op een andere website, en je ziet meteen de zoekresultaten. Zo kan je ook veel makkelijker filteren. In een gewone, fysieke winkel moet je namelijk tussen de plantenbakken en kaarsenhouders door kijken of je ergens een spiegel kan bekennen. Je doet op die manier veel meer moeite dan nodig is – waarom zou je? Omwille van efficiëntie is het dus veel handiger om een spiegel online te bestellen. Je bent bovendien niet gebonden aan openingstijden van een winkel. Je hoeft niet op bepaalde tijdstippen naar een Action te rennen op zoek naar een spiegel; je kan zelfs om elf uur ’s avonds, wanneer je op je luie rug in bed ligt, online spiegels kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *