Kies voor een iPhone X aanbieding

Met een iPhone X aanbieding haal je een iPhone in huis voor een scherpe prijs en kun je voorlopig zeker nog genieten van je nieuwe smartphone. De iPhone X kwam uit in 2017 met toen vernieuwende features. Inmiddels zijn de meeste van deze features standaard geworden bij smartphones of in ieder geval bij iPhones. Dat de iPhone X uitkwam in 2017 wil niet zeggen dat hij niet meer goed mee kan doen. Daarom kun je veel profijt hebben van een iPhone X aanbieding.

Nieuwe features bij lancering

De iPhone X heeft bijvoorbeeld face-ID. Dat wil zeggen dat je iPhone je gezicht moet herkennen om bijvoorbeeld je scherm te ontgrendelen. Daarnaast zit er weinig rand om het scherm heen. Je touchscreen is dus bijna je gehele iPhone. Dat vind je tegenwoordig in bijna alle smartphones, maar was bij de introductie van de iPhone X nog niet standaard. Dat er inmiddels nieuwe series zijn uitgebracht, maakt de iPhone X aanbieding waarschijnlijk extra voordelig. Met een iPhone X aanbieding heb je echt een prima iPhone voor een scherpe prijs.

Kleur, geheugen en formaat

De iPhone X is er in de kleuren grijs of zilver. Eigenlijk is de kleur grijs bij Apple bijna zwart en de kleur zilver zo goed als wit. Alleen dan niet spierwit. Qua geheugen heb je twee opties. Dit is 64 GB of 256 GB. Met 64 GB kun je misschien niet al je apps en bestanden opslaan. Met 256 GB is dit geen enkel probleem. Het formaat van het scherm van de iPhone X aanbieding is 5,8 inch. Het werkgeheugen van de iPhone X is 3 GB. Kies je voor een iPhone X aanbieding, dan kies je voor een goede prijs voor een goed functionerende iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *