Kwaliteitsmatras gewenst? Ga voor koudschuim!

matras 90 x 210

Ben je op zoek naar een nieuw eenpersoonsmatras? En hecht je waarde aan een matras dat iets langer is dan gemiddeld, bijvoorbeeld een matras 90 x 210? Welnu, natuurlijk is het formaat van het matras belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuw exemplaar. Maar vergis je niet, een matras is veel meer dan alleen wat afmetingen. Waar het matras daadwerkelijk van gemaakt is, is minstens zo relevant. Dit bepaalt namelijk uiteindelijk of het comfortniveau in orde is en daarmee of je lichaam ’s nachts voldoende uitrust. Als je je bewust bent van het belang van dit materiaal, dan zou het zomaar kunnen dat je straks thuiskomt met een koudschuim matras. Waarom je daar goed aan zou doen, dat valt hieronder te lezen.

matras 90 x 210

Koudschuim matrassen bieden deze voordelen

Om de volgende redenen zou je met een koudschuim matras een weloverwogen keuze maken:

• Een matras van koudschuim ventileert uitstekend en laat vocht heel goed door. Je gaat hierdoor stukken minder zweten dan op een normaal matras.

• In koudschuim matrassen is de vorming van kuiltjes buitengewoon zeldzaam.

• Mocht jij als gebruiker een afdruk achterlaten in het matras, dan gaat dit niet ten koste van jouw comfort. 

• Koudschuim matrassen staan er om bekend dat ze een heel goede tegendruk geven. Ze blinken dan ook uit op het gebied van veerkracht en elasticiteit.

• Een koudschuim matras heeft een lange levensduur. Minstens twaalf jaar is bij normaal gebruik alleszins haalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *