Niet alleen de Haven maakt Rotterdam een economische goudmijn

Rotterdam, de stad van hard werken en arbeiders wordt al sinds jaar en dag gekoppeld aan de Rotterdamse Haven. In Rotterdam wordt het geld verdiend, in Den Haag wordt het geld verdeeld en in Amsterdam wordt het geld uitgegeven. Dat het geld niet alleen in de haven wordt verdiend wordt steeds duidelijker. Rotterdammers blijken creatieve mensen, denkers en niet alleen maar harde werkers. Rotterdam staat bekend om haar creatieve ondernemers. Deze ondernemers hebben in de periode van economische groei mooie bedrijven opgezet die het nu tijdens de Corona periode ook volhouden. In deze blog bespreken we enkele bedrijven.

Online marketing bureaus

Met de digitalisering van de samenleving is het voor veel ondernemers belangrijk goed zichtbaar te zijn op het internet. Iedereen is via zijn of haar laptop of telefoon verbonden met het internet. Rotterdam beschikt over veel online marketing bureaus of digital agency die hierbij helpen. Dit doen zij door SEO, SEA en Social advertising aan te bieden. SEO is het optimaliseren van een website op het algoritme van Google. SEA zijn de advertenties binnen de verschillende mogelijkheden die Google hiervoor aanbiedt. Social advertising zijn de advertenties binnen social media platformen als Instagram en Facebook.

Creatieve ontwerpbureaus

Rotterdam stikt van de creatieve bureaus. Onwijs Mooie Dingen of OMD Branding is zo’n creatief ontwerp bureau in Rotterdam. Ontwerp bureaus helpen jou met het op de juiste manier aan de man brengen van jouw product of merk. Denk hierbij aan het ontdekken van jouw merkwaarden maar ook de vertaling naar reclame uitingen. Bij reclame uitingen kun je denken aan een logo of bedrijfsnaam maar het gaat zo ver als websites en flyers. Ga jij als startend bedrijf jouw merk bekendheid geven? Neem dan zeker even contact op met een creatief ontwerpbureau als OMD Branding uit Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *