Regenhoed dames

Bekijk de regenhoed dames bij Hatland. Op de site zie je exemplaren van de regenhoed dames staan waarmee je door het tropisch regenwoud kan trekken, echter wat ook een prima hoed voor een Nederlandse zomer kan zijn. Naast de regenhoed heeft Hatland nog meer stijlvolle hoeden voor dames die zeer functioneel zijn. Als voorbeeld een strohoed, en dit is nu het voordeel van de hoeden van goede kwaliteit van Hatland. De stof die jij prettig vindt, die kies je uit. Aan de linkerzijde van de internetsite kun jij je voorkeuren invoeren. Een strohoed tegen fel zonlicht, of de regenhoed dames, of andere snit.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de regenhoed dames heeft Hatland ook de regenhoed voor heren. Maar ook voor heren is er alle keuze wat voor snit. Je kunt bij zowel de hoeden voor dames alsmede heren filteren, welk seizoen, kleur en product eigenschappen. Het ligt voor de hand dat de regenhoed dames en heren als producteigenschap waterafstotend heeft. Aangezien het niet altijd regent, en dat het gevaar ook van de zon kan komen, heeft Hatland een assortiment EDF50+ hoeden voor dames en heren wat bescherming geef tegen fel zonlicht. Jezelf in EDF50+ verdiepen is een slim idee want de zomers worden steeds langer en heter, bescherming is belangrijk.

Er is alle keuze met petten en mutsen

Naast regen en felle zon kent Nederland ook kou, een goede muts is dan nuttig. Bekijk op de site de collectie mutsen. Daarbij heeft Hatland een flink assortiment aan petten, en daarin is alle keuze. Het zal je opvallen hoe uniseks de pet is, want bij enkele modellen is het verschil tussen de pet voor dames en heren amper te zien. Alles wat Hatland in het assortiment heeft is van goede kwaliteit. Mocht je problemen hebben met de goede maat selecteren, op de site staat een maattabel. Door de omtrek van je hoofd te meten zie je daar welke maat pet of hoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *