Stoere streetwear, de In Gold We Trust trui

Toen de gebroeders Franzel in 2012 winnaar werden in de Fashion Week, hadden ze één doel voor ogen: mooie, stoere streetwear ontwerpen aan democratische prijzen. Elke In Gold We Trust trui straalt stoere klasse uit. Het zijn niet alleen warme kledingstukken voor de herfst en de winter, het zijn ook stijlvolle truien die aan de eisen van de hedendaagse jonge mensen voldoen. Combineer ze met andere kledingstukken uit de In Gold We Trust collectie en je bent helemaal trendy!

In Gold We Trust, een product van en voor de straat

Een in Gold We Trust trui is in eerste instantie bedoeld om de straat mee op te gaan. Je gaat samen met je vrienden skaten, je duikt met je liefje de stad in of je gaat feesten. Een In Gold We Trust trui mag gezien worden. Sterker nog: ze moet gezien worden! Je kiest de kleur uit die jij wilt en je combineert truien, t-shirts, sweaters en broeken naar eigen inzicht. De inspiratie van de ontwerpers komt rechtstreeks van de straat. Het nauwe contact dat de designers hebben met hun klanten resulteert in prachtige streetwear.

in Gold We Trust, een logo dat er staat

Bij dit label kun je niet naast het logo kijken. Het maakt gewoon deel uit van het ontwerp, de ene keer stoer en zeer opvallend, de andere keer kleiner en discreter. In ieder geval brengt dit merk een boodschap. De naam ‘In Gold We Trust’ is afkomstig van het thema waarrond de Fashion Week in 2012 draaide: de Gouden Eeuw van Amsterdam. Met de naam en het logo gaan de ontwerpers de wereld veroveren. En jij verovert met jouw In Gold We Trust je omgeving, je vrienden, je collega’s of schoolkameraden. Shop online je trui van IGWT en maak een statement. Stel je outfit samen, kies voor kwaliteit en bereid je voor op bewonderende blikken. Dit label is internationaal bekend, met dit label scoor jij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *