Verschillende marketing mogelijkheden

De wereld digitaliseert in rap tempo. Bijna iedere bewoner van deze wereld is constant in verbinding met het world wide web via zijn telefoon of laptop. Het is voor veel bedrijven daarom van levensbelang goed zichtbaar te zijn op het internet. Met deze vraag naar online zichtbaarheid is het beroep van online marketeer geboren. Een online marketeer helpt de bedrijven door middel van advertenties op zoekmachines of social media goed zichtbaar te zijn. Naast advertenties optimaliseren online marketeers websites ook zodat deze zo goed mogelijk matchen met het algortime van grote zoekmachines als Google of Bing.

Online marketing in Rotterdam

Overal in Nederland zien we online marketing bureaus ontstaan. Slimme ondernemers die inspelen op de opkomende vraag om beter zichtbaar te zijn op het internet. Vooral in Rotterdam zien we een grote hoeveelheid van dit soort vaak beginnende bedrijven. Dat juist in Rotterdam een grote hoeveelheid jonge bedrijven gevestigd zijn is niet vreemd. De stad geeft ondernemers alle ruimte en door de komst van buitenlandse studenten is de creativiteit in de stad enorm!

Ook de Rotterdamse Haven is om

Zeg je Rotterdam, zeg je arbeid, hard werken en denk je direct aan de haven. De Rotterdamse haven kan niet worden gezien als de meest innovatieve sector. Veel bedrijven hebben een uitgebreid netwerk dat al jarenlang in het bedrijf zit. Het doel van online marketing is er juist voor zorgen dat een website gaat werken als een online visite kaartje. In plaats van zelf klanten bellen of mailen probeer je via online marketing zichtbaar te worden bij potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Een denkwijze die voor veel Rotterdamse Haven bedrijven nog te modern is. Gelukkig zijn grote spelers als Broekman Logistics en We4Sea inmiddels wel zo ver dat zij aan de slag gaan met deze nieuwe manier van marketing doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *