Verschillende soorten stapelaars

In magazijns,de bouw en bijvoorbeeld de logistieke sector worden heftrucks en stapelaars vaak gebruikt. Er moeten allerlei zware dingen worden getild of opgestapeld en een mens kan dit simpelweg niet aan. Een heftruck maakt het tillen van zware goederen en producten een stuk makkelijker, een stapelaar vergemakkelijkt het opstapelen. Super handig natuurlijk. Gelukkig zijn er veel winkels waar je terecht kunt voor de aanschaf van je nieuwe heftruck of stapelaar. Je kunt kiezen voor een nieuw model of een occasion.  Mocht je een heftruck of stapelaar willen aanschaffen, dan is het belangrijk dat je op een aantal dingen let.  

Waar op te letten bij de aanschaf van een heftruck of stapelaar

Wanneer je een heftruck of stapelaar wilt gaan aanschaffen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk dat je bij een heftruck altijd kijkt wat de doorrijhoogtes en gangbreedtes zijn. Het is belangrijk dat de heftruck overal doorheen past. Anders zou je er nog niks aan hebben. Pallets zullen natuurlijk veilig moeten worden geheft daarom is het belangrijk dat je kijkt wat de hefhoogte is. Maar ook wat de benodigde capaciteit is. Bij een stapelaar let je erop wat het gewicht is dat de stapelaar moet gaan tillen. Hoe meer gewicht het is, hoe sterker de stapelaar moet zijn. Sterkere stapelaars zijn natuurlijk wat duurder aangezien er een sterkere motor in zit. 

Waar een heftruck of stapelaar te kopen

Het aanschaffen van een stapelaar of heftruck kan op veel verschillende plekken. Je kunt er voor kiezen een tweedehands exemplaar te kopen. Dit wordt een occasion genoemd. Deze zullen over het algemeen goedkoper zijn. Je kunt er ook voor kiezen een nieuw exemplaar te kopen. De prijs hangt af van de soort heftruck of stapelaar die je wilt gaan aanschaffen. Heftruckdiscounter is een aanrader. Hier worden occasions van heftrucks en stapelaars verkocht. Je zult zeker vinden wat je zoekt. Ook worden er accu´s verkocht en verlichting voor heftrucks. Maar niet alleen dat. Er is ook een mooi aanbod van batterijen en stoelen voor de heftrucks te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *