Wat voor sieraden passen bij jou?

Sieraden spelen een speciale rol bij het bepalen van onze persoonlijkheid en stijl. Of je nu gewend bent om je volledig uit te dossen met versieringen of juist een minimalist bent die zelden sieraden draagt. In beide situaties is het essentieel om jouw persoonlijke sieradenstijl te leren kennen en om de juiste indruk van jezelf te geven, alleen al door de keuze van sieraden. In dit artikel delen we drie eenvoudige stappen die jou kunnen helpen om je persoonlijke sieradenstijl te vinden!

Neem een kijkje naar wat je al draagt

De kleding die in je kledingkast tegenkomt kan je al veel vertellen over de sieradenstijl die je zoekt. Bekijk eens naar je favoriete kledingstukken en bedenk dan welke stijlen hierbij belangrijk zijn? Het kunnen kleuren, vormen, prints, stoffen of silhouetten zijn… wat voor soorten sieraden kunnen hier goed bij passen?

Welk materiaal vind je mooi?

Denk na over de materialen die jou persoonlijk omschrijven. Wellicht voel je wel een sterke aantrekkingskracht met hout omdat je graag te wandel gaat in een bos. Ga dan op zoek naar naar sieraden waarin hout in is verwerkt. Of ben je meer iemand met een gevoel voor elegantere bezigheden? Vraag jezelf dan af welk gevoel je krijgt bij zilver of goud. Het leren kennen van de verschillende elementen en hun kenmerken kunnen je helpen uit te vogelen met welke je het meeste verband hebt.

Blijf experimenteren

Experimenteren met mode is de beste manier om je eigen stijl te vinden. Niemand verplicht je immers om voor het leven vast te houden aan één stijl! Voel je vrij om dit proces na enige tijd te herhalen, aangezien onze persoonlijkheden met de tijd veranderen, net als onze modekeuzes.  Het punt is om met je sieraden te blijven spelen totdat je een collectie hebt opgebouwd met sieraden die het beste bij je passen. Op zoek naar een juwelier bij jou in de buurt? Zoek dan eens om Juwelier Rotterdam en kom haal jouw favoriete sieraden in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *